Čestitke dolaze sa svih strana- Oglasio se sada i Haris! Radina želja ispunjena kada je najmanje se nadala (FOTO)

| November 17, 2022 | 11:05 | 975 | 0

Svi mediji jako dobro znaju da je Rada Manojlović dugo u vezi bila sa dečkom koji je dosta mlađi od nje bio. On je bio učesnik Zvezde Granda a njegovo ime je Haris Berković. Dugo su skupa bila i svi su čekali samo da se čuje vijest da se njihova svadba desila ali sada smo dobili neke drugačije vijesti i informacije.

Naime na instagram profile Rada Manojlović je postavila sada jednu sliku koja je sve šokirala i iznenadila. Ona je naime pozirala sa rukama u napravljenim obliku srca i to je stavila na stomak. Svi su to shvatili da se možda radi o trudnoći pa je dobijala komentare i čestitke sa svih strana.

Ali Rada se nije oglasila sada nikako ni ti je potvrdila ni osporila ovu vijest. Naime sve je šokiralo što Haris Berković ništa na ovo nije napisao ni ti oglasio a onda je Rada rekla da nije trudna nego da je samo pozirala. Na kraju je Rada priznala da se sve desilo spontano i da je to poza koja je zaista spontana bila.

Povezani sadržaj:  Ako osjećate ovo u ustima, nedostaje vam životno važan vitamin: 3 znaka da se tijelo bori sa opasnom anemijom

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: