NISMO IMALI ODNOS OTKAD SE ĆERKA RODILA, 11 GODINA: Saznao sam šta radi svake noći, a ja ispadam MANIJAK – ko je lud?!

| November 16, 2023 | 20:18 | 348 | 0

Muškarac se javno požalio na nedostatak intimnih odnosa u braku i objasnio kako se sve dogodilo.

Stručnjaci ističu da strast vremenom opada, naročito kod parova koji su dugo zajedno. Prema istraživanju koje je sprovedeno u Minhenu u kojem je učestvovalo 3.000 ljudi starosti između 25 i 40 godina, intimni odnos budi najintenzivnija osećanja u prvih 12 meseci, a onda počinje značajno da opada. Razlog za to, ističu, može da se objasni činjenicom da parovima treba godinu dana da bi mogli da nauče sve što je potrebno kako bi zadovoljili želje i potrebe partnera. Kada se do ove faze stigne, intimna želja počinje da bledi.

Na ovaj problem se javno požalio anonimni muškarac, ističući da je pao u depresiju. Svoj život vidi kroz jednu rečenicu – “Radim samo da bih platio račune, više nemam ni zabave, ni intimnosti”. Objasnio je da više od decenije nema intimne odnose sa svojom suprugom, a ubrzo je dobio odgovor od psihoterapeuta.

“Ja imam 37 godina, moja supruga 34. Žena i ja nismo vodili ljubav punih 11 godina, otkad nam se rodila ćerka. Bilo mi je to sasvim razumljivo na početku, jer je to normalna stvar posle porođaja, ali ona nikada više nije povratila svoju želju za odnosom sa mnom”, napisao je muškarac i istakao da svaki put kad napravi prvi korak, bude odbijen.

Povezani sadržaj:  MOJ SIN POZNAJE DJEČAKA KOJI JE PUCAO, TRPIO JE VRŠNJAČKO NASILJE: PISAC DUŠAN NEDELJKOVIĆ O MASAKRU U ŠKOLI

Objasnio je da zbog celokupne situacije nije siguran da još uvek voli svoju suprugu, kao i da ne vidi zajedničku budućnost.

“Stalno se svađamo i zbog najvećih gluposti i siguran sam da je to zbog nagomilane frustracije. Da stvari budu još gore, slučajno sam otkrio šta ona radi svake noći kada ja zaspim. To se obično dešava pred ponoć. Razgovara s prijateljima preko Fejsbuka i stalno se žali na mene, piše im kako je ja ne puštam na miru s tim intimnim odnosom. Još ispada da sam ja neki nasilnik ili manijak koji je tera na vođenje ljubavi”, napisao je očajan muškarac, a onda je dobio odgovor stručnjaka:

“Odali ste baš depresivnu sliku. Recite supruzi da vaš brak ne može da opstane u ovakvim uslovima, kao i da vaše stalne svađe nikako nisu dobre za vašu ćerku. Insistirajte na tome da zajedno radite na obnovi vaše veze i intimne hemije ili se dogovorite da se rastanete na što miroljubiviji način”, savetovao ga je terapeut.

(MONDO)

Kategorija: Zanimljivosti

Napisite svoj komentar na clanak: