DOKTOR NESTOROVIĆ OTKRIVA! ODMAH OVO PROVERITE, AKO PADNE ISPOD 200 POČINJU TEŠKE BOLESTI!

| November 25, 2021 | 17:08 | 778 | 0

Kako je krenula cijela ova situacija sa korona virusa u martu prošle godine, odmah je u svim zemljama svijeta formirani su krizni štabovi koji su sačinjavali najveći medicinski stručnjaci u državi. Sve je to naravno nadgledano političkih struktura i od same vlade u tim zemljama. Svi su poznati dokotri su prošli kroz ovaj štab u Srbiji, ali Predrag Kon, Darija Kisić Tepalčević i Branislav Nestorović bili glavni u cijeloj ovoj priči oko pandemije covida 19.

Ona koji je bio najpoznatiji u cijeloj ovoj priči oko pandemija jeste doktor Branislav NEstorović koji je jako poznati srpski pulmolog, koji je znao da ima jako neobične izave u vezi samog ovog virusa, koji je znao da zbuni sve ljude u Srbiji, ma u cijeloj regiji. Ali nakon 10 mjeseci se ipak pokazalo da on nije uzalud to pričao i da je u nekim trenutcima njegova teorija bila tačna. On je dugo već vremena u penziji i nije više član kriznog štba, ali je idalje jako viđen gost u emisija u Srbiji. Međutim, tema je uvijek korona virus, a sada njegova posljednja teorija je bila da imunitet možete podići ako konzumirate morske ribe 2 puta sedmično, pa 2 sata šetnje po hladnom zraku i bar jedna sauna u 7 dana. Također, pored svega ovoga je konzumiranje bijelog luka, koji je prava bomba za jačaje imuniteta.

Povezani sadržaj:  KAKO DA OČISTITE RUKE OD ORAHA: Bez hemije i oštećenja kože, a sve već imate u kuhinji

Nestorović je također pričao o crijevnoj flori i rekao da u svakom ljudskom organizmu ima oko 3 kilograma bakterija koje su dobre i koje moramo da uvijek štitimo i čuvamo. Kada je u pitanju crijevna flora na nju utiče loša ishrana koja mora da bude prirodna ako želimo da je sačuvamo.

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: