BAKIN RECEPT ZA SKIDANJE TEMPERATURE: Veruju da ŽIVO KOKOŠIJE JAJE može OVAKO da vam bude spas

| October 5, 2022 | 18:12 | 539 | 0

Naše bake često su posezale za prirodnim lekovima, a oni posebno su efikasni kada primenjuju na stopalima…

Ove namirnice uvek imamo u kući, a naši preci često su ih koristili za snižavanje telesne temperature jednostavnom metodom — pomoću čarapa.

Krompir

Krompir narežete na kolutiće ili izrendate, stavite na stopala i obujete čarape, pa noge dobro utoplite, piše Stil.

Krompir možete kombinovati i s jabukovim sirćetom. Pomešajte malo ovog sirćeta i narendan krompir, smesu stavite u lagane pamučne čarape, pa ih obujte. Noge umotajte u toplo ćebe i ostavite da deluje nekoliko sati ili preko noći.

Brašno i belance

Napravite mešavinu kukuruznog brašna i alkoholnog sirćeta (treba vam gusta smesa). Stavite tu mešavinu na tabane, uvijte stopala u pamučne krpe, pa obujte pamučne čarape.

jaja

Za skidanje temperature možete upotrebiti i belance. Umutite ga, nakvasite njime pamučne krpice, pa stavite preko tabana. Obujte čarape i ostavite da deluje nekoliko sati.

Limun

Potrebna su vam dva do četiri limuna. Operite ih i icedite sok, po mogućnosti i malo ulja iz korice. U tu tečnost namočite pamučne krpice, pa sa njima umotajte stopala. Preko toga obujte pamučne čarape, dobro se utoplite, posebno stopala i lezite mirno bar sat vremena.

Već posle 30 minuta ćete osetiti olakšanje, a krpice će na nogama biti gotovo suve. Ponovite postupak i ove obloge ostavite na nogama tokom noći, spavajte sa njima. Sledeći dan temperatura bi trebalo da bude znatno niža.

Povezani sadržaj:  IZLIJEČITE PROŠIRENE VENE: Krema Od Samo 3 Sastojka Koja Mi Je Pomogla

Takođe je bitno je da pijete mnogo tečnosti, da se odmarate, da bude vam udobno i toplo.

Kategorija: Zdravlje

Napisite svoj komentar na clanak: